Despre mine

Bine ați venit pe site-ul nostru!

Suntem un cuplu de fotografi de evenimente din București, pasionați de capturarea momentelor speciale din viața voastră. De-a lungul anilor, am avut privilegiul de a surprinde emoțiile și frumusețea evenimentelor într-un stil jurnalistic autentic. Așa că, dacă sunteți în căutarea unor fotografi profesioniști care să pună în lumină povestea voastră specială, sunteți în locul potrivit!


Despre noi

Înainte de a vă povesti mai multe despre munca noastră, haideți să vă spunem puțin despre noi înșine. Suntem Leea și Florin, un cuplu din București, care a decis să-și transforme pasiunea comună pentru fotografie într-o carieră în fotografia de evenimente. Cu experiență în domeniu și o abordare autentică, suntem aici pentru a surprinde momentele speciale și a vă oferi amintiri de neuitat.

Filizofia noastră

Fotografia noastră se bazează pe un stil jurnalistic, care surprinde autenticitatea și emoțiile fiecărui moment. Nu ne place pozele rigide sau pozele de tip “stai așa”. În schimb, căutăm mereu acele momente spontane, zâmbetele și lacrimile de bucurie care fac din evenimentele voastre ceva unic. Ne străduim să fim invizibili în ziua evenimentului, astfel încât voi să vă puteți bucura în mod liber de fiecare moment.

Portofoliu

Puteți vedea munca noastră în portofoliul nostru, care include o varietate de evenimente precum nunți romantice, botezuri pline de bucurie, logodne pline de entuziasm și multe altele. Suntem mândri de fiecare moment pe care l-am surprins și suntem încântați să împărtășim aceste amintiri cu voi.

Serviciile noastre

  • Fotografie de logodnă: Surprindem emoția și anticiparea care însoțesc anunțul căsătoriei voastre iminente.
  • Fotografie de nuntă: Capturăm cele mai romantice momente ale zilei voastre speciale, de la ceremonia emoționantă la petrecerea plină de veselie.
  • Fotografie de botez: Documentăm bucuria și tradițiile care înconjoară ziua botezului copilului vostru.
  • Sedințe foto de cuplu: Ocazia perfectă pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună și pentru a vă crea amintiri frumoase.
  • Evenimente speciale: Suntem disponibili pentru a fotografia diverse evenimente, de la petreceri private la evenimente corporate.

Deplasări în toată țara

Deși avem sediul în București, suntem dispuși să călătorim în toată țara pentru a vă însoți în ziua voastră specială. Suntem pasionați de descoperirea de noi locuri și de a surprinde povești unice de viață din întreaga Românie.

Contactați-ne ♡

Suntem cu adevărat nerăbdători să colaborăm cu voi pentru a vă ajuta să vă păstrați amintirile pentru totdeauna. Dacă sunteți interesați să colaborați cu noi sau să aflați mai multe despre serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați momentele speciale în amintiri de neuitat.

Mulțumim că ați luat timpul să ne cunoașteți mai bine.
Așteptăm cu nerăbdare să fim alături de voi în ziua voastră specială! ♡