Alexandra și Andrei

Ședinta foto cu Alexandra și Andrei a fost o experiență magică și plină de iubire, desfășurată cu puțin timp înainte de cununia civilă.
Cuplul și-a adus alături și cei doi adorabili cățeluși, care au adus o notă specială și autentică în această ședință foto de neuitat.

Locația aleasă pentru ședința foto a fost chiar locul unde urma să aibă loc cununia lor civilă, la Pheonix Cernica, unde natura generoasă a creat un cadru perfect pentru a imortaliza iubirea lor.
Ziua a fost frumoasă, cu un cer senin și razele soarelui a oferit o lumină naturală superbă pentru fotografii.

Alexandra și Andrei, îmbrăcați în ținute elegante, s-au simțit confortabil și în largul lor în fața aparatului foto.
Zâmbetele lor complice și privirile pline de tandrețe au fost surprinse în fiecare fotografie, dezvăluind legătura profundă pe care o împărtășesc.

Cățelușii lor au fost, fără îndoială, stelele ședinței. Cu fețe jucăușe, ei au adus o doză de energie și veselie în cadrul sedinței.
Am a reușit să surprindă momente adorabile în care cuplul și animalele lor de companie interacționau cu afecțiune și bucurie.

În timp ce ședința foto a continuat, cuplul s-a aventurat în diferite colțuri ale locației, creând cadre diverse și pline de farmec.
Fiecare imagine transmite pasiunea și fericirea lor.
Atmosfera plină de iubire și bucurie s-a simțit în fiecare fotografie, iar rezultatul final este o colecție de imagini captivante care vor rămâne ca amintire pentru tot restul vieții lor.
Această ședință foto de cuplu a fost un mod minunat de a marca începutul unei noi etape în viața lor și de a celebra dragostea lor autentică și unică.