Ce te inspiră?

Oamenii!

Primesc des întrebarea asa: ”da’ de unde iți mai vin atâtea idei?”

Mai în glumă, mai în serios le răspund: TU! tu ești cel care mă inspiră acum!

Ador să le văd reacțiile! Sunt unice! Mi-aș dori să îmi fac un album cu reacția aceea care durează o secundă. Majoritatea fotografilor ar dori ca ochii noștri să poată developa capturile din viața reală; ceea ce nu prindem tot timpul cu aparatul foto.

Revenind, chia așa este! Oamenii mă inspiră… După cum vă povesteam, îmi beau cafeaua cu persoana ce urmează a fi fotografiată, iar acela este momentul perfect pentru analiză. Mă îndrăgostesc de chipurile oamenilor. Pe lângă frumusețea exterioară, la cafea pot să le observ felul de a fi, iar majoritatea au și frumusețe interioară. Atunci mă topesc de tot! Pentru că eu încă cred cu tărie că mai există bunătate și frumusețe în lumea asta! Nu știu de ce îi întâlnesc eu pe toți frumoșii ăștia, dar nu poate decât să mă bucure faptul că mă învârt între oameni minunați!

Iar după ce m-am îndrăgostit, îmi fac planurile, deja îmi construiesc cadrele, îmi pun în minte fiecare detaliu și aștept nerăbdătoare să începem treaba, moment în care pot să mă joc cu frumusețea omului.

Nu știu de ce, dar eu nu am nevoie de locații nemaipomenite. Nu mă interesează deloc ”ce se vede în spate”. La ședințele mele, tu ești important. Îmi place să scot în evidență chipul. Ești unic și tocmai asta te face special. Nu ai nevoie de ceva frumos în spate! Omule, ești frumos și asta face toată fotografia!

Până nu demult spuneam că mă inspiră minusurile mele… Asta până când mi-am dat seama că de fapt nu făceam altceva decât să mă subapreciez. Mi-am dat seama atunci când deja erau prea mulți oameni care imi repetau: ”Să nu mai spui asta niciodată!”; și am ascultat.

Deci, TU ești cel care mă inspiră!

Abia aștept următoarea ședință să mă încarc cu niște vibe bun și să creez cadre unice și inspirate!

Hugs & Kisses

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *