Am revenit!

Mi-am reînceput activitatea, de data aceasta după o vacanță forțată de care teoretic nimeni nu avea nevoie, însă practic, ne-a ajutat pe majoritatea să ne dăm seama de alte aspecte din viață.
Nu voi scrie despre asta, vreau doar să îmi împărtășesc aici bucuria pe care o simt pentru că am voie să fotografiez din nou oameni, să mă reîntâlnesc cu ei și să îi cunosc pe cei noi.

Pentru următoarea perioadă mi-am propus să mă distrez, să mă simt bine, să testez, să dau frâu liber imaginației și pe lângă munca pe care o fac, să rămân cu o amintire frumoasă alături de persoana fotografiată.

Am revenit, studioul și echipamentul foto m-au așteptat, iar mie mi-a fost dor tare de experiențele pe care le trăiesc în fiecare zi.

Însă, acum am revenit cu ceva nou.
Am început să colaborez cu Roxana, ea fiind o tânără talentată în ale make-up-ului, pe care o știu de mai bine de un an.
Primăvara trecută am realizat o ședință foto împreună care ne-a rămas la suflet, iar pe lângă faptul că rezonăm pe multe planuri, lucram bine împreună. Am apreciat la ea capacitatea ei de adaptare indiferent de situație sau indiferent cu ce persoană se întâlnește, lejeritatea ei ajutând enorm mai ales atunci când trebuie să lucrezi cu persoane pe care nu le cunoști până înaintea unei ședințe foto.
Așa m-am hotărât să o invit în echipa mea pentru a pregăti fetele înainte de sedințele foto.

Mai jos las un preview la ce am lucrat recent împreună și abia aștept să faceți și voi cunoștință cu Roxana, care este foarte atentă la detalii, asta ajutându-mă pe mine enorm în realizarea fotografiilor!


Pe lângă acest preview vor urma mai multe cadre postate separat într-un album dedicat talentului ei!

Rămâneți aproape!

Hugs & Kisses