O ședință foto spontană

Aș vrea să vă povestesc despre o ședință foto spontană, care s-a întâmplat recent, când Bucureștiul era acoperit de zăpadă.
 De câteva luni am reușit să îmi organizez orele de somn. Acum nu mai stau nopțile, iar ora 6:00 nu mai este ora la care mă duc să dorm, ci a devenit ora la care mă trezesc.

Primul lucru pe care l-am făcut în acea dimineață a fost să văd cum e afară. După ce m-am bucurat maxim că avem zăpadă, mi-am zis:
”Asta nu o să țină mult. Trebuie să profit cumva de ea.”

Ora 7 dimineața, când aveam spor la cafeluță, am început să gândesc.
Pe cine să scot afară, în frig, dimineață, să o fotografiez cu zăpada?

M-am tot gândit, am tot căutat, până când mi-am dat seama că deja am lucrat cu Natalia de două ori. Știu cam care e stilul, știu că îi place să fie fotografiată. Dacă are timp liber sigur răspunsul va fi DA pentru ce aveam să îi propun!

Am început să o bombardez cu mesaje, Natalia abia ce se trezise, i-am povestit ce vreau să fac. După cum mi-am imaginat, a acceptat cu drag.
Ne-am dat întâlnire la Unirii, doar că noi aveam timp cam 30 de minute, pentru că eu trebuia să fug la altă ședință foto.

A fost o ședință atipică, contrar a ceea ce fac eu de obicei. M-am lăsat dusă de val și ne-am mișcat repede pentru că eram contratimp. De mult nu am mai făcut ceva spontan. E clar că experiența a fost una faină. Ba mai mult, chiar dacă nu ar fi ieșit vreun cadru bun, noi eram fericite.

Dar, după o experiență în care amândouă ne-am simțit bine, nu avea cum să nu iasă și cadre faine. Așa că atașez aici câteva din favoritele noastre.

PS: am fost tare inspirată să fac atunci acea ședință foto, pentru că imediat după am rămas fără zăpadă.

Aștept părerea voastră aici în comentarii sau pe intagram.
Dacă aveți sugestii despre ce aș putea să scriu aici pe site, aștept să îmi scrieți în privat!

Hugs & Kisses!

2 Comments O ședință foto spontană

  1. Roxana 15 decembrie 2020 at 16:55

    Vreau sa ninga sa mergem la poze❤️

  2. leea 15 decembrie 2020 at 17:16

    Poate prindem turul 2 :))
    Dar, desigur! Abia astept sa iesim!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *